Vozite "folksvagen" ili "audi"?

Bez autora
Dec 05 2011

U ovlašćenim servisima do 31. decembra možete obaviti zimski pregled vozila za 790 dinara. Kompanija "Porše SCG" pokrenula je akciju za vlasnike "Foklsvagenovih" i "Audijevih" vozila, u toku koje će do 31. decembra moći da obave zimski pregled vozila po ceni od 790 dinara.Za starije modele obezbeđene su posebne pogodnosti - inspekcijski servis sa deset odsto popusta za vozila od 2007. godine i starija, pet do 25 odsto popusta na zamenu vodene pumpe, katalizatora i izduvnih lonaca, 20 odsto popusta na setove za zupčenje i amortizere i do 35 odsto popusta za zamenu kočnih pločica i diskova.

Vozite "folksvagen" ili "audi"?U ovlašćenim servisima do 31. decembra možete obaviti zimski pregled vozila za 790 dinara.

Kompanija "Porše SCG" pokrenula je akciju za vlasnike "Foklsvagenovih" i "Audijevih" vozila, u toku koje će do 31. decembra moći da obave zimski pregled vozila po ceni od 790 dinara.

Za starije modele obezbeđene su posebne pogodnosti - inspekcijski servis sa deset odsto popusta za vozila od 2007. godine i starija, pet do 25 odsto popusta na zamenu vodene pumpe, katalizatora i izduvnih lonaca, 20 odsto popusta na setove za zupčenje i amortizere i do 35 odsto popusta za zamenu kočnih pločica i diskova.

Za vlasnike "Folksvagenovih" vozila u ponudi je nova paleta proizvoda pod nazivom "ekonomi delovi". Na taj način klijenti mogu uštedeti i do 50 odsto, a program je namenjen prvenstveno vozilima starijim od pet godina. U toj ponudi su kočne pločice i diskovi, amortizeri, akumulatori, alternatori, svećice...

Ukoliko se vozači odluče da svoje vozilo osveže nekim od delova ili dodatne opreme, kupljenim i ugrađenim u ovlašćenom servisu, dobiće mogućnost besplatne zimske provere.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik